NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reforçament i ampliació dels Serveis Socials per la crisi sanitària

Mesures per ajudar a la gent gran i més vulnerable

L’Ajuntament de Vallés ha reforçat els serveis socials des de l’inici de la crisi sanitària amb tot un seguit d’accions que continuen amb les noves mesures adoptades pel Govern ja que són considerades essencials. Des d’ahir dilluns a aquest menut poble de la Costera segueix funcionant la brigada de serveis municipals; seguirà havent una administrativa per tendre als veïns per telèfon i per mail i segueix, com diem treballant el personal de serveis socials i el servei d’ajuda a domicili que està dirigit sobretot a la gent més major.Accions totes elles preses per recolzar a les famílies encara que també hi ha altres adoptades a favor dels autònoms.

L’alcalde, com no ha agraït als veïns el seu comportament i els anima a continuar amb el confinament de la mateixa forma exemplar.

A la localitat el consultori tancava ahir les seues portes, no hi haurà atenció mèdica; els veïns hauran de cridar als telèfons d’atenció en Rotglà.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.