NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Hui dimarts quasi 400 nous contagiats i 29 morts a la nostra Comunitat Valenciana

Evolució coronavirus

La pandèmia del coronavirus segueix avançant en la Comunitat Valenciana encara que amb unes dades prou estabilitzades en les darreres jornades. En les últimes 24 hores deixa altres 398 casos positius, sent el número total de 5508 i altres 29 morts. I a més positius, més persones que necessiten ingrés; hi ha a hores d’ara 2189 pacients hospitalitzats, 356 en l’UCI.

On més preocupa l’extensió del coronavirus és en les residències d’ancians. Malgrat que les mesures preses per evitar l’entrada del virus a aquests centres, la xifra no deixa de créixer; si ahir eren 69 centres amb positius, hui són ja 72 les residències afectades. En elles s’han registrat la mort 81 usuaris, vuit més que ahir.

A dia de hui hi ha 892 professionals sanitaris contagiats i el nombre de facultatius que s’han apuntat a la borsa d’ocupació de Sanitat és de 2104. Hui el Ministeri ha anunciat que baralla el trasllat de pacients amb coronavirus entre comunitats autònomes perquè preocupa la pressió sobre les UCI en diverses regions. La consellera sobre aquesta qüestió ha afirmat que encara el Ministeri no s’ha posat en contacte amb la Generalitat sí estarien dispostos a col·laborar.

La consellera també ha anunciat que s’està ultimant el procediment per a que totes les oficines de farmàcia puguen portar els medicaments a les persones més vulnerables i amb mobilitat reduïda.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.