NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ajudes per a material escolar

La Llosa, Xàtiva i L´Olleria ajuden als més necessitats

Els ajuntaments de La Llosa de Ranes i Xàtiva han fet entrega d’ajudes per a llibres i material escolar per valor de més de 13.300 euros, que han beneficiat a un total de 286 escolars.

La Llosa de Ranes ha repartit 226 xecs per valor de 40 euros que poden bescanviar-se per llibres i material escolar, sent la quarta vegada que posen en marxa unes ajudes que sumen un total de 9.040 euros. En total es presentaren 228 sol·licituds i s’han acceptat 226.

Es tracta d’una de les promeses electorals del PP que han complert i que feren efectiva només entrar al Govern.

En Secundària el sistema canvia. Els diners no es destinen als estudiants de forma individual, ja que hi ha un banc de llibres del que tots es nodreixen.

Per la seua part, Xàtiva ha repartit 4.306 euros en beques que s’han gestionat a través d’associacions de pares i de dos llibreries de la ciutat. En la llibreria La Costera s’han gastat 959 euros que han beneficiat a 13 xiquets. En La Tenda de l’Estudiant s’han distribuït ajudes per import de 740 euros a un total de 12 escolars.

Pel que fa als centres escolars, dels 730 euros assignats a l’AMPA del Teresa Coloma, en Infantil, s’han beneficiat 14 xiquets. Huit són els beneficiaris de les ajudes en el Jacinto Castañeda, que han rebut 651 euros. Les beques per al col·legi La Inmaculada arriben als 325 i beneficien a 4 menuts, mentre que en l’associació de pares i mares de l’Attilio Bruschetti s’han fet efectives beques per valor de 269 euros que han beneficiar a quatre escolars. En l’escola infantil Betania les ajudes han arribat a cinc xiquets amb un total de 630 euros.

Per altra banda, cal destacar la iniciativa de l’ajuntament de L’Olleria, que ha repartit llibres a 70 xiquets del poble gràcies a la campanya ‘Mercat solidari’, que consisteix en la venda, a un preu simbòlic d’un euro, de llibres donats pels usuaris de la biblioteca. Amb els diners recaptats, s’han comprat llibres per a alguns dels col·lectius més necessitats del poble, intentant així reduir l’exclusió social i afavorir l’accés igualitari a la cultura.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.