NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obres al Camí del Cementeri

Este camí uneix els pobles de Benissoda i Agullent

La Diputació de València té previst invertir 21.000 euros en el camí del cementeri i el Camí del Mig gràcies al Pla Provincial de Camins Rurals de la corporació provincial.

El camí del cementeri està prou afectat per les pluges i té una gran densitat de trànsit, ja que uneix el poble amb Benissoda, per això es fa urgent esta actuació que abastarà 220 metres de longitud. A més, en un tram s’ampliarà l’ample de la via en 50 centímetres. En total, la Diputació invertirà 20.000 euros en este projecte, però no serà l’únic, perquè també està previst asfaltar quatre trams del Camí del Mig amb un pressupost de quasi 10.000 euros.

Estes millores s’afegeixen a les que està portant a terme l’Ajuntament en el Camí de l’Ermita de Sant Vicent i a les que té previst el consistori en l’entrada al poble des de l’Avinguda d’Ontinyent, on una vorera d’asfalt de quasi un metre d’alt feta fa més de 50 anys no és, precisament, la visió més bonica de l’entrada al municipi.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.