NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 430 intervencions al servei d'atenció a la gent gran

Als seus primers 20 dies de funcionament

El servei d’atenció a la gent gran o amb mobilitat reduïda posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent amb motiu de la crisi del Covid-19 acumula ja 439 intervencions als seus primers 20 dies de funcionament; en concret 128 d’elles han estat atencions a la compra de menjar, 54 per a la compra de medicació, 26 per a sol·licitar trasllats als centres de salut, 124 per a orientació psicològica i la resta per altres qüestions. El telèfon és el 96 291 82 10 i es pot cridar de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

A més la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha aprovat concedir 73.096 euros a l’Ajuntament d’Ontinyent per fer front a l’impacte del coronavirus en matèria assistencial. De manera immediata es rebrà 49.449 euros per a ajudes de primera necessitat, 10.069 per despeses generades pel servei d’ajuda a domicili i 13.579 per a programes que garantisquen el dret bàsic d’alimentació de xiquets vulnerables. I precisament, també per a les famílies més desfavorides, Protecció Civil ha procedit aquets dies a repartir més de 100 quilos d’aliments donats per Mercadona, principalment d’embotit i formatge. Càritas es va posar en contacte amb l’Ajuntament per fer la distribució entre un llistat de 20 famílies.

En altre ordre de coses un grup de llauradors amb 8 tractors d’Ontinyent han col·laborat amb l’Ajuntament en les tasques de desinfecció intensiva de camins i polígons del terme on també participaren el departament de Serveis Municipals, la Policia Local i el Seprona de la Guàrdia Civil. En la neteja es va repartir més de 13.500 litres d’aigua amb hipoclorit de sodi, en les proporcions que recomana la Generalitat Valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.