NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Pistes de pàdel i grades cobertes

El Govern valencià donarà 107.000 euros en tres anys

La Llosa de Ranes rebrà 107.000 euros en tres anualitats per a la millora de les instal·lacions esportives. En concret, amb els diners de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport es construiran dues pistes de pàdel en l’entorn del pavelló que està ara en construcció. A més, es cobriran les grades del camp de futbol ‘El Sequiol’ i s’adequaran els vestidors de la piscina per a les persones amb mobilitat reduïda.

Però ací no acaben les aspiracions d’este municipi de La Costera, perquè tenen previst seguir ampliant instal·lacions i construir, per exemple, pistes de tennis.

Amb estes actuacions es permet ampliar l’oferta esportiva del poble al mateix temps que les instal·lacions s’adapten a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.