NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ovidi Montllor en la Casa de Cultura

La mostra d´Antoni Miró podrà contemplar-se fins el dia 30

La mostra “Ovidi”, dedicada al desaparegut artista alcoià Ovidi Montllor, substitueix l’anunciada exposició “El Vol del gat” a la Casa de Cultura d’Ontinyent. Totes dues mostres són obra de l’artista alcoià Antoni Miró, qui finalment no ha pogut dur l’exposició itinerant prevista al voltant de la novel·la ‘El vol del gat’ de l’escriptor i ex-ministre de cultura cubà, Abel Prieto.  A l’exposició, centrada en la figura del músic, es mostren prop d’una trentena d’obres d’estil pop on el rostre del músic és el protagonista de la majors de les composicions.

L’exposició romandrà oberta fins el 30 de gener i està previst un acte en presència de l’artista on es farà memòria de la figura de Montllor.

L’horari de visites és de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 fins el 30 de gener.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.