NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

300.000 euros invertits en Serveis Socials

Per al Servei d'Ajuda a Domicili, beques de menjador municipals o col·laboracions amb Creu Roja

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat una modificació de crèdit per valor de quasi 300.000 euros per a destinar a polítiques socials. Aquesta modificació de crèdit va a càrrec del romanent de tresoreria per a despeses generals, per tant no suposa la minoració de cap altra partida. L’objectiu no és altre que cobrir d’una manera ràpida i efectiva les necessitats bàsiques dels col·lectius més vulnerables. Així al mes de març es van concedir quasi 45.000 en ajudes socials d’emergència per a 90 famílies i per als propers dos mesos s’ha previst destinar altres 145.000, el que faria un total de 190.000. També s’ha destinat les darrers dues setmanes 3500 euros per als vals de menjador municipals, complementaris als de la Conselleria d’Educació, dels quals s’han beneficiat al voltant de 100 famílies; per a abril i maig s’injectaran altres 21.000 euros.

Més serveis significa més personal. En el d’Atenció Domiciliària s’ha ampliat amb la contractació de dues treballadors més. En aquesta matèria, l’Ajuntament preveu una inversió de més de 80.000 euros amb la incorporació de dos auxiliars i una treballadora social així com la pròrroga dels contractes de part del personal del departament de Benestar Social que finalitzaven el mes de maig.

Aquest departament també està treballant en estreta col·laboració amb la Creu Roja que ha mobilitzat la major quantitat de recursos de la seua història.

El consistori ha obert un fons de 5.000 eros perquè l’entitat compre menjar i medicaments per als seus usuaris i ha previst altres 25.000 en concepte d’atenció domiciliària que Creu Roja ofereix a persones majors, amb mobilitat reduïda o vulnerables.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.