NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Webinaris i Escola de Pasqua Virtual per fer més amè el confinament entre els adolescents i els menuts

Iniciatives llançades per l'Ajuntament de Xàtiva a través de xarxes socials i el web

L’adolescència i la joventut són etapes on les relacions socials amb els iguals tenen una gran importància; el confinament ha canviat totalment aquesta dinàmica però després de detectar i valorar les necessitats de la joventut de Xàtiva dins d’aquest període extraordinari naix el programa “Webinaris”. En què consisteix? En una sèrie de seminaris, a través de vídeos breus, per parlar de temes d’interès general per a aquest sector de la població. 

La publicació és diària a través de les xarxes socials d’InfoJove Xàtiva i es compta amb la col·laboració de tècnics especialistes municipals i joves professionalitzats del municipi que difonen xerrades sobre matèries suggerides pels propis joves de la ciutat. El projecte començava aquest darrer cap de setmana amb la presentació a càrrec de la pròpia regidora de Joventut, Lena Baraza.

Els webinaris tracten sobre la gestió d’emocions i l’ansietat la planificació del temps d’estudi, les oportunitats i riscs de l’exposició a la hiperinformació, l’oci a casa, la importància de l’alimentació, l’entrenament dels esportistes, la participació o les addicions en temps de confinament. Vídeos elaborats per joves i professionals com la psicòloga i psicoterapeuta Allison Torregros; la psicopedagoga i tècnica d’Educació, Laura Salinas; el dietista i nutricionista Iganció Tormo o el psicòleg esportiu Alfred Pastor.

Aquest projecte es suma a les diferents activitats de dinamització juvenil que la regidoria està realitzant en aquest període.

I dels joves passem als més menuts perquè per a ells la regidoria d’Educació, també encapçalada per Lena Baraza ha organitzat una escola de Pasqua Virtual que s’encetava ahir 15 d’abril on es poden trobar tot tipus d’activitats i jocs en família que de segur, alleugeren l’impacte del confinament a casa.

Una innovadora proposta on podem trobar vídeos amb receptes de cuina dolça i salada, jocs i animació familiar, marató de contacontes en diferents idiomes, experiments senzills amb material bàsic que podem trobar a acasa o activitats musicals per ballar i aprendre nous instruments, entre altres. La intenció és aglutinar la participació del Consell de xiquets i xiquetes de Xàtiva així com de professionals del sector de l’Educació i l’Esport, a més de totes aquelles famílies que vulguen participar. L’escola, totalment gratuïta, es realitza a través de la plataforma digital de la ludoteca La Mona www.lamona.es/escola-virtual.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.