NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vídeo gravat pel COR com servei essencial en època de pandèmia

Per visibilitzar el servei i donar-lo a conèixer

Davant la crisi sanitària la gestió de residus és un servei essencial; els carrers han de mantenir-se nets de residus per garantir la salubritat i evitar que es convertisquen en un abocador. Per donar a conèixer aquest servei i visibilitzar un sector que moltes vegades pareix “invisible”, el consorci de residus V5 que dóna servei a 93 municipis de les comarques de la Safor, la Vall d’Albaida, la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall Cofrents-Aiora ha llançat aquest vídeo gravat amb totes les mesures de seguretat a les seus pròpies instal·lacions.

Al vídeo, el president del COR però també els propis treballadors expliquen directament a la ciutadania quins serveis presten, com el realitzen en aquests moments i quines especials mesures de seguretat han adoptat davant la pandèmia.

El COR gestiona prop de 135.000 tones de residus sòlids urbans i dóna servei a 350.000 habitants de la província de València. La seua xarxa d’ecoparcs i ecomòbils és la més extensa de tota la Comunitat i les seues plantes de transferència han continuat i continuaran treballant durant aquest temps de crisi. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.