NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cultura de carrer en Poble Nou

Festival d´arts escèniques a l´interior de les cases

La representació de sis espectacles i l’exposició de 34 obres d’art composen la programació de “Poble Nou endins”, un festival d’arts escèniques que es durà a terme a l’interior de les cases i els comerços d’aquest barri ontinyentí durant el cap de setmana del 16 al 18 de gener. L’activitat està organitzada per l’Associació de Veïns del Poble Nou, coordinada pel Casal Jaume I i patrocinada per l’Ajuntament i Caixa Ontinyent.

40 escenaris molt particulars donen continuïtat a l’aposta per la utilització d’espais escènics urbans empresa als últims anys des de l’Ajuntament.

La programació cultural inclou vàries sessions degut a les reduïdes dimensions de les vivendes.

El projecte que s’obrirà amb un acte inaugural el divendres 16 de gener amb un passeig poètic des de la Font dels Violins al Carrer del Delme es completa amb “Botigues d’Art”, l’exposició de 34 obres de diversos artistes que fins el 8 de febrer engalanaran establiments i comerços al barri.

L’entrada als espectacles requereix d’una aportació simbòlica per poder finançar el festiva. Hi ha abonaments per 10 euros o entrades soltes per 3 al Casal Jaume I, l’Epa Sant Carles i diversos establiments. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.