NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Programa "Apropar-nos" perquè la gent major es comunique amb els seus familiars

A través de tabletes cedides per l'empresa Wifi la Vall

La Pobla del Duc ha posat en marxa el projecte Apropar-nos per fer més fàcil el contacte de les persones majors amb les seues famílies a través de les noves tecnologies. Una experiència pilot que està tenint molt bona acceptació ja que les persones usuàries poden parlar de forma directa i visual amb els seus éssers volguts amb l’ajuda dels auxiliars dels serveis d’ajuda a domicili.

Una proposta que ve de la mà de la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i que es feia realitat després del conveni signat amb l’empresa tecnològica Wifi La Vall SL qui va cedir les tabletes.

I és que les noves ferramentes de comunicació estan sent clau en aquest temps de confinament i l’Ajuntament de la Pobla del Duc sabedors de la seua importància ha omplert les seues xarxes socials de tot tipus d’activitats: trobem des de vídeos d’entrenaments amb tot tipus de circuits i exercicis adaptats a totes les edats fins audiovisuals que sota el títol “Hora de l’escola” s’amenitza als més menuts oferint-los, per exemple manualitats pasqueres. I ells són tots uns artistes com veiem a aquestes fotografies que s’envien al correu infopobla@lapobladelduc.es

I si hem parlat del programa Apropar-nos, ells també, els nostres iaios i iaies, han rebut per part de l’Ajuntament mascaretes i guants que els treballadors municipals entregaren a les llars de les persones majors de 60 anys. Mascaretes, a més, reutilitzables ja que es poden llavar a 60 grus i desinfectar completament amb un planxat ràpid.

I a la localitat no només els operaris municipals i empreses locals, tambévoluntaris segueixen amb els treballs de neteja i desinfecció. L’Ajuntament agraeix l’oferiment d’un bon número d’agricultors locals que no han dubtat en deixa els seus equips al servei del consistori en aquest episodi d’emergència sanitària que estem vivint.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.