NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

S'aprova la concessió a la Conselleria de l'immoble del nou Palau de Justícia

A més els bars i terrasses no pagaran taxa d'ocupació de via pública fins abril de 2021

El ple de l’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat la cessió definitiva de l’antiga fàbrica de Bernabeu a la Conselleria de Justícia per tal de seguir avançant cap a la creació del nou Palau de Justícia de la ciutat, que unificarà les quatre seus judicials actuals en un edifici de dues plantes amb una superfície construïda de 2295 m2 i espai per a pàrquing. La cessió ja va ser aprovada el passat 25 de març per decret d’Alcaldia davant l’actual crisi del Covid-19 per tal de poder fer-la efectiva amb la màxima rapidesa una volta va acabar el període d’exposició pública sense la presentació d’al·legacions.

Ara correspon a la Conselleria de Justícia començar la redacció del projecte d’adaptació d’aquest espai com a seu judicial, el que donarà llum verda a la contractació de l’obra per iniciar la seua execució en 2021. L’edifici de l’antiga fàbrica Bernabeu està situat a 450 metres de l’actual Palau de Justícia i ací s’albergaran els serveis que actualment es presten en diferents edificis.

Per altra banda els bars i terrasses d’Ontinyent no pagaran taxa d’ocupació de via pública fins abril de 2021. Així es ratificava també al ple telemàtic on es modificava el calendari fiscal per a 2020, una de les mesures plantejades des del govern al marc del pla “Tornem Junts” per ajudar a empreses i particulars a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19. La suspensió d’aquest cobrament ve també aparellada a la devolució dels diners d’aquells que ja l’havien pagada.Aquesta suspensió de la taxa suposa un minvament d’ingressos de 52.000 euros per a l’Ajuntament.Aquest sector, el de l’hostaleria, un dels més afectats per la crisi compta amb el recolzament de l’Ajuntament amb accions destinades especialment a ells dins del pla Tornem Junts.El calendari fiscal també ha inclòs altres modificacions com l’ampliació en dos mesos del pagament de tributs.L’Ajuntament, a més, dóna la possibilitat tant d’ajornar com de fraccionar el pagament dels impostos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.