NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Feina per a 36 persones

Posaran en marxa tres projectes

Ja està en marxa el taller d’ocupació “Ontinyent, Turisme i Sostenibilitat” on 36 treballadors posaran en marxa tres projectes. El taller compta amb 271.981 euros co-finançats per l’ajuntament i la Generalitat i els contractats realitzaran 960 hores en sis mesos de treball.

Els alumnes del taller de Turisme realitzaran un inventari i avaluació de les condicions dels recursos turístics del municipi. També elaboraran i senyalitzaran les rutes i promouran els recursos turístics. El taller de fusteria en l’Escola d’Adults Sant Carles aïllaran tèrmicament l’edifici.

Finalment al taller de restauració i manteniment dels espais públics urbans, els alumnes realitzaran treballs de fusteria per a la restauració de bancs; d’obra per a restaurar paviments i murs; de fontaneria per a instal·lar nou punts d’aigua o de pintura per a murs, talles, parets i mobiliari urbà. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.