NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament d'Ontinyent detalla les 38 actuacions per reactivar la construcció

injectarà 1 milió d´euros a la construcció i sectors afins

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha detallat en roda de premsa les 38 actuacions menors que es posaran en marxa abans de l’estiu i que injectaran directament 965.000 euros al sector local de la construcció, permetent, a més, millorar la vida dels veïns. Aquesta és una de les sis línies d’actuació que dins del Pla Tornem Junts mobilitzarà un total de 8 milions d’euros a la ciutat per ajudar al seu teixit productiu a pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

Per adjudicar els projectes d’aquest Pla d’Obres i Serveis, l’Ajuntament ha creat una comissió a la que s’ha demanat un llistat d’empreses ontinyentines interessades en participar.

 

 

Per a cada contracte es demanarà 3 ofertes per tractar d’arribar a les màximes empreses possibles. A hores d’ara ja s’està treballant en la tramitació prèvia a l’inici de les obres.A més de les corresponents assistències tècniques ja s’ha assignat pressupost a les següents obres.

 

 

Altres 7.000 euros es destinen a restaurar la cúpula de Benarrai; 120.000 per a millorar diferents parcs i jardins de la ciutat i actuacions també als col·legis. L’esport tindrà també el seu espai en aquest pla amb la reparació del sostre del trinquet amb 48.000 euros; l’antic frontó amb 20.000 euros i es crearà un circuit street workout amb 9.000 euros.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.