NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un globus aerostàtic sobrevola Bocairent i Fontanars per acompanyar als veïns durant el confinament

Des de hui divendres i fins l?1 de maig

Aquestes són les imatges del primer vol per l’esperança que els veïns de Bocairent, Fontanars dels Alforins i dels pobles més pròxims han pogut vore hui des de les seues cases. El globus aerostàtic és un element al qual estan acostumats però que també romania en quarantena fins ara. Així des de hui divendres i finsl’1 de maig, el globus platejat amb la promoció del patronat provincial València Turisme, pilotat per Totglobo, recorrerà el cel de l’entorn de la serra de la Solana per tal d’aportar “una flamarada d’il·lusió” a la població confinada en les seues llars.

La iniciativa, promoguda pels ajuntaments dels dos municipis pretén traslladar també un missatge de respecte i d’estima a la natura, en uns moments en què no podem gaudir d’ella. Per tal motiu, s’anima a la ciutadania i en especial als més menuts a prendre fotografies de vol o crear dibuixos al·lusius per compartir-los en xarxes socials amb les etiquetes de la campanya.

La proposta de treball aeri, que es realitza de forma totalment altruista, segueix les directrius de l’estat d’alarma per la qual cosa en la cistella sols viatjarà el pilot que, com veiem, retransmet les imatges en directe per xarxes socials.

Aquesta és una proposta que acompanya al veïnat durant el confinament i que es suma a totes les iniciatives i programes posats en marxa per l’Ajuntament que s’han dirigit sobretot a les persones més vulnerables.

I tot passarà, encara que fins que arribe el moment gràcies a aquests vols tots els veïns miraran al cel per ajudar-los a seguir endavant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.