NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia acorda amb la SAREB la cessió de 25 habitatges

Per al lloguer social i obri el dilluns una oficina per a la tramitació de la signatura electrònica

L’Ajuntament de Gandia i la SAREB, Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària han signt un conveni de col·laboració per a la cessió d’habitatges a lloguer social durant els pròxims quatre anys. En total seran 25 els habitatges que la SAREB cedirà en usdefruit a l’Ajuntament, rebent del consistori una contraprestació per cadascun d’ells que oscil·larà entre els 75 i 125 euros mensuals. A més el consistori es farà càrrec d’altres despeses com els derivats de manteniment o la gestió i administració.

Aquesta mesura es suma a altres ja posades en marxa en aquest departament com són l’exoneració del pagament del lloguer als inquilins d’habitatge de protecció pública, socials i d’emergència habitacional durant els mesos d’abril i maig, amb caràcter prorrogable o la paralització del processos judicials de desnonament o impedir els talls en el subministrament elèctric i en l’aigua per garantir els serveis bàsics.

En altre ordre de coses, l’Ajuntament de Gandia reprendrà a partir del pròxim dilluns el seu servei com a Punt de Registre d’Usuari perquè els ciutadans puguen tornar a obtenir a les oficines municipals el certificat electrònic. I és que l’actual crisi sanitària ha posat de manifest la importància que pot arribar a tenir per als ciutadans l’ús de mitjans electrònics a

l’hora de facilitar la seua relació amb les administracions públiques i també per a la sol·licitud de les ajudes.

Els interessats en obtenir el certificar hauran d’enviar un correu electrònic a informacio@gandia.org indicant nom i cognoms, DNI o NIE i un telèfon de contacte. El un termini no superior a 72 hores se li comunicarà per aquest mateix mitjà el dia i hora que què haurà de personar-se a l’oficina.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.