NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Pla Reactivem Xàtiva mobilitzarà 8 milions d'euros

El plenari també aprova per unanimitat l'adhesió a la declaració institucional de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

El plenari municipal de l’Ajuntament de Xàtiva corresponent al mes d’abril, el segon per via telemàtica, ha establert les bases del Pla “Reactivem Xàtiva” que es durà a terme les properes setmanes per tal de revertir les conseqüències esdevingudes per la crisi sanitària. L’alcalde, Roger Cerdà, va destacar la posada en marxa de diverses accions com la taula de treball compartida així com la preparació de la modificació pressupostària per incorporar 3,4 milions d’euros, a més dels 4,5 milions que es destinaran a les inversions. D’aquesta manera es podran mobilitzar al voltant de 8 milions d’euros per ajudar als sectors productius de la ciutat.

El plenari va aprovar per unanimitat l’adhesió de Xàtiva a la Declració Institucional de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies respecte a la unió del municipalisme valencià enfront del coronavirus. De fet, l’alcalde va mantenir minuts bans una reunió amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i amb la resta de representants de la Federació.

 

 

Aquesta reivindicació demanda la disposició del cent per cent del superàvit municipal i la flexibilització de la regla de despesa, major capacitat per a utilitzar els romanents de tresoreria després del compliment de la llei i la major participació en els fons europeus per part de les entitats locals. L’alcalde va agrir el recolzament a la moció i la unitat d’acció expressada per tots els grups.

 

 

Al plenari també es va aprovar la modificació de les Bases d’execució del pressupost 2020 el que implica l’assimilació del Consell Esportiu Municipal per part de l’ens local i la incorporació de totes les partides al pressupost municipal, així com la modificació de les anualitats corresponents al projecte del Pla de la Mesquita i la modificació de la subvenció del Consell de la Joventut, ajustant-la a l’assignació real. Aquesta modificació va eixir avant amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Xàtiva Unida i Ciutadans i l’abstenció del Partit Popular.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.