NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes de Sant Marc de Beniarjó als balcons

Beniarjó viu les festes de Sant Marc des dels balcons de les cases amb els veïns tocant les caixes i ballant la Bandera

Davant l’epidèmia del coronavirus l’Ajuntament de Beniarjó va decidir anul·lar les festes de Sant Marc, el seu patró, programat el 25 d’abril. Però com està passant al llarg de les nostres terres, el Govern Local que presideix l’alcaldessa Eva Linares va proposar una sèrie d’activitats als veïns des del confinament per a expressar els seus sentiments en aquesta tradició tan arrelada. I ací tenim el resultat. El dissabte a la una els xiquets del poble i també molts majors es van col·locar la samarreta de Sant Marc de 2019 per eixir als balcons amb les caixes i tocar tots junts aquest ritme tan característic de la festa. Altres inclús s’atreviren a ballar la Bandera. A més als escolars se’ls va demanar realitzar treballs plàstics o contes i poesies sobres les festes i als adults compartir fotos antigues o recents de la celebració. Propostes que han tingut una resposta excel·lent.

Les caixes i la Bandera són símbols indiscutibles de les festes de Sant Marc i motiu d’orgull dels seus veïns. Els tambors acompanyen aquesta dansa que consisteix en rodar la bandera per diferents parts del cos, simbolitzant el martiri de Sant Marc.

Una vegada més tot un poble, en aquest cas Beniarjó, ha demostrat que malgrat el confinament, les ganes de festa estan ahí i els dies més esperats de l’any segueixen celebrant-se encara que de forma distinta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.