NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es suspenen les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent

Es suspenen les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent del 2020, decisió ratificada per les 24 comparses per unanimitat

La decisió és definitiva i ha estat ratificada per unanimitat per les 24 comparses, enguany no hi haurà Moros i Cristians a Ontinyent. Aquest migdia el president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, Vicent Pla, ha anunciat en roda de premsa telemàtica la suspensió de les festes per aquest 2020, encara que sí es mantenen els càrrecs; així que haurem d’esperar al 2021 per tornar a vore aquestes imatges on la fantasia es desplega pels carrers de la capital de la Vall en l’espectacular acte de l’entrada.

El president també ha exposat que l’única via legal per a suspendre les festes era seguir l’article 26 del reglament que articula la decisió a través de l’acord de dos terceres parts de la junta i la confirmació d’almenys el 80% de les comparses. El procediment va començar el passat diumenge 26 d’abril.

 

 

Encara que s’ha volgut esperar per vore l’evolució de la pandèmia i encara que ja es compta amb un pla de desescalada, les mesures de distanciament social faria impossible una concentració tan massiva com la que es produeix en les festes morocristianes ontinyentines.

 

 

Per a Vaello les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent mereixen ser celebrades amb les màximes garanties i en tot el seu goig i esplendor i enguany no es podia complir amb aquests termes.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.