NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´De casa a Xàtiva´ la proposta musical d'artistes, grups i dj's locals

De la mà de la regidoria de Joventut

La regidoria de Joventut de Xàtiva continua amb propostes amb les quals poder gaudir d’una gran oferta cultural i lúdica durant aquest temps de confinament. Dels webinaris amb informació bàsica i útil per als joves de setmanes enrere, ara les xarxes ofereixen el projecte “De casa a Xàtiva” que acosta als domicilis la millor música local dels joves artistes, grups o djs de la ciutat. Les publicacions es troben a les xarxes socials d’Info Jove, Facebook i Instagram.

En total participen una desena de joves artistes i grups locals com María Sánchez Vílchez, Miryam Fasasnar, Lai Badia, Lucía Molina, Javi Galán Patiño, DJ Vercher, The Handmakers, Noelia  i Sara Fernández i Dj Bruno Mateu. Els vídeos tenen una durada d’entre 2 i 4 minuts i en ells s’ofereix una cançó o peça de l’artista.

Des d’InfoJove s’ha animat a tots els artistes musicals que encara no ho hagen fet, a inscriure’s al Registre d’Artistes Musicals joves de Xàtiva per tal de tindre’ls en compte en futures activitats.

A les xarxes també es penjava aquest vídeo el passat dissabte 2 de maig, Dia Internacional Contra l’Assetjament Escolar; gravació que stota el títol “Es cerquen valents” es realitzava a Xàtiva en 2017 baix una campanya de 12 meses Mediaset amb l’organització de la regidora de Joventut i amb la col·laboració dels centres educatius de la ciutat. Actualment en temps de confinament i classes telemàtiques des d’aquestes administracions lluiten amb unió i contundència contra el ciberbullying.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.