NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

140.000 turístes, 2.150 més que en 2013

El castell és el monument més visitat

El castell de Xàtiva va rebre en 2014 un total de 2150 turistes més que en l’any anterior fins arribar als 139.893 visitants i sense comptabilitzar el mes de gener on la fortalesa va estar tancada per obres. L’increment de turistes estrangers sobretot francesos i anglesos ha sigut clau per arribar a aquesta engruixada xifra. Altres nacionalitats compten ara amb més presència que mai. 

Aquests turistes de Canadà, Austràlia i la Xina es xifren en 3250. Repassant més dades trobem 14508 grups d’adults, 15655 escolars, 142 reportatges fotogràfics, 26 bodes o 1980 assistents a nits al castell.

Fins a final de legislatura al mes de maig moltes son les activitats turístiques a celebrar: presència en Fitur el 28 i 29 de gener, participació en la Fira Interioritza’t o la represa del concurs nacional d’arròs al forn, en sequera des del 2011.

Activitats totes elles que consoliden a Xàtiva com un referent turístic d’interior. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.