NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Via verda Xàtiva - La Pobla Llarga

L'Ajuntament de Xàtiva reprèn les gestions amb Adif per a l'adquisició del terrenys per on discorrerà la via verda

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha reprès els contactes amb Adif per tal de continuar amb les gestions i els tràmits que es van portar a terme durant l’any passat 2019 en referència a materialitzar la compravenda dels terrenys per on discorrerà la via verda entre Xàtiva i la Pobla Llarga. El que es pretén és impulsar aquest projecte i donar-li la màxima celeritat perquè quan s’adquirisquen els terrenys posar-los a disposició de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a que faça la consecució de l’obra que està contemplada en els pressupostos 2020 de la Generalitat Valenciana. La predisposició d’Adif en les converses inicials era favorable a la tramitació d’aquesta compravenda.

Aquesta via verda, que compta amb una inversió de 3,83 milions d’euros, unirà les comarques de la Costera i la Ribera amb un traçat que anirà des de Xàtiva a Carcaixent i té per objectiu una connexió ciclopeatonal amb una longitud total de 16 quilòmetres des del nucli urbà de Xàtiva fins l’estació de Carcaixent, recorrent paratges de gran valor paisatgístic.

Des de Xàtiva, la via discorrerà al llarg de 9,5 quilòmetres per la traça de l’antiga línia de ferrocarril convencional fins la Pobla Llarga, des d’on s’adequarà altre corredor capaç d’albergar la ruta en condicions adequades pel que fa a la seguretat viària.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.