NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent augmenta un 65% les prestacions d'emergència social

Arran la crisi del coronavirus arribant a atendre a 406 unitats familiars

L’Ajuntament d’Ontinyent ha augmentat en un 65% les unitats familiars beneficiàries de les prestacions d’emergència social arran la crisi de la covid-19, passant de 247 al bimestre gener-febrer fins a les 406 atorgades en març i abril. Totes les accions per ara han suposat una inversió superior als 130.000 euros. Tal i com afirma la regidora coordinadora de Política per a les Persones, Paula Soler, la corba d’incidència del virus baixa però la de les necessitats que provoca puja.

Un nou servei posat en marxa per l’Ajuntament ha estat el d’alimentació a menors de famílies vulnerables per suplir el tancament dels menjadors escolars. En primera instància es van atendre a 100 menors i a 31 d’abril ja eren 209 i ara en maig són 231.

A més, més de 600 persones han fet ús dels diversos serveis d’atenció telefònica on s’inclouen l’atenció psicològica, fer la compra a persones majors o amb mobilitat reduïda i fer trasllats a centres sanitaris. Amb l’arribada de la Fase 1 ha baixat el ritme de demanda però ha estat molt important durant el confinament. En aquest període també s’ha donat suport a 87 persones o famílies amb un servei especial d’atenció domiciliària i s’ha mantes el seguiment i atenció telefònica a 137 persones usuàries de centres específics.

Davant aquest augment de necessitats es va reforçar el departament de Serveis Socials amb un nou Pla de Xoc contra la Covid-19 contractant dos treballadores socials i una auxiliar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.