NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El plenari extraordinari de Xàtiva aprova per unanimitat la modificació pressupostària de 3,4 milions

per finançar el programa ?Reactivem Xàtiva?

Els grups municipals de Xàtiva han aprovat per unanimitat al plenari extraordinari la modificació del pressupost per Crèdits Extraordinaris per al finançament del Programa “Reactivem Xàtiva” amb 3,4 milions d’euros que podran destinar-se a diferents recursos com ara ajudes directes al comerç, l’adquisició d’equipament de protecció individual per a empreses, bons al consum i al programa d’integració, entre altres. Un pla que en total compta amb una inversió de 8 milions d’euros que té per finalitat pal·liar els efectes socials i econòmics produïts per la crisi sanitària de la Covid-19 .Una modificació del pressupost de 3,4 milions que procedeixen de diferents partides municipals i que és possible per la bona gestió econòmica realitzada als darrers anys.

Els diferents portaveus consideraren que estar al front d’una situació extraordinària fia necessària aquesta modificació per a la reconstrucció de la ciutat.

Altre dels punts aprovats per unanimitat ha estat la modificació de l’Ordenança Reguladora de l’Ocupació de Via Pública que autoritza a l’Ajuntament a concedir autoritzacions per tal d’incrementar la superfície per part dels establiments hostalers. També s’aprovava el Pla Econòmic Financer 2021 amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Xàtiva Unida i Ciutadans i l’abstenció del Partit Popular. El Pla Director de Reactivació Social i Econòmica de Xàtiva eixia endavant amb els vots favorables del PSPV-PSOE i Ciutadans i les abstencions de Xàtiva Unida i del Partit Popular.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.