NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Estalvi gràcies a les llum LED

Canals substitueix 1.270 llums convencionals

La implantació del Pla d’Eficiència Energètica en l’enllumenat públic de Canals ha suposat un estalvi del 70´48% de la potència instal•lada el que es tradueix en 121.724 euros. Amb aquest pla de la Diputació Provincial, Canals ha percebut dos subvencions, un de 239.855 euros i altra posterior de 160.000 amb les que s’han adquirit llums suficients per substituir tot l’enllumenat.

Actualment s’han reemplaçat 1270 llums convencionals per Led dels 2067 punts de que té el municipi. Es començà al polígon industrial Les Moles, Torre Cerdà, Aiacor i Torreta, punts que segons valoració dels tècnics eren més prioritaris. En quant a les pedanies, comparant factures de juny d’anys anteriors passen a ser en La Torreta de 19.242 euros a 11.520, en Aiacor de 25.000 a 9.617 i en Torre Cerdà de 9.492 a 3699. Quan s’hagen substituït la totalitat de lluminàries del poble, l’estalvi anual per a les arques municipals serà d’ aproximadament 200.000 euros.

Les leds compten amb més avantatges: és una tecnologia beneficiosa per al medi ambient, té una durada major a 50.000 hores, un ràpid encès, no contenen gas ni mercuri en els seus derivats, té baix cost en la reparació o substitució, ofereix una important lluminositat sobretot si és comparada amb incandescents i halògenes i una garantia d’ús de cinc anys.

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.