NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

CFS l'Olleria es proclama campió de lliga i ascendeix a 3a Divisió Nacional

Gràcies al lloc que ocupava en la jornada 21 quan es va suspendre la competició.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha donat per finalitzades totes les competicions oficials de caràcter regional el que ha portat com resultat que l’Olleria FS es proclame campió de lliga 2019/2020 i l’ascens a 3A Divisió Nacional gràcies al lloc que ocupava en la jornada 21 quan es va suspendre la competició.

Durant aquestes 21 jornades l’Olleria FS fou l’equip que més s’ha merescut guanyar, resolent amb encontres èpics les seues confrontacions i amb rivals directes tan destacats com l’Alboraia o el Chelva. Tot un assoliment al que també es suma l’Ajuntament de l’Olleria que ha donat l’enhorabona a tot l’equip pel treball realitzat. Per la seua part l’Olleria CF finalitza la temporada en la setena posició de Prefernt Grup III i la propera temporada militarà en la mateixa categoria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.