NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Museu de les Artesanies d'Atzeneta d'Albaida acosta el seu relat a persones sordes mitjançant la llengua de signes

en col·laboració amb Fesord

Hui dilluns 18 de maig es celebra el Dia Internacional dels Museus amb el lema “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”, un lema que el museu de les Artesanies d’Atzeneta d’Albaida ha fet visible presentant una col·lecció de vídeos sobre el contingut de la seua col·lecció explicada en llenguatge de signes per facilitar així l’accés a la cultura a les persones sordes; un projecte que ha comptat amb la col·laboració i l’assessorament de la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana.

Enguany per tant el museu d’Atzeneta es marca com objectiu celebrar la diversitat així com promoure eines per identificar i superar els prejudicis en el que els museus mostren i en les històries que conten. Així amb la producció de 14 vídeos en llengua de signes comptant amb una persona sorda especialista s’explica el procés d’elaboració de les tres artesanies locals que recull la instal·lació i els trets principals dels elements arquitectònics i patrimonials del poble: el calvari, l’església, els carrers i l’encisadora Sèquia el Port.

D’aquesta manera el Museu de les Artesanies d’Atzeneta continua treballant per apropar el seu contingut als visitants amb qualsevol classe de diversitat funcional; un museu que és a més totalment accessible a les persones amb mobilitat reduïda.

Per facilitar la seua màxima difusió també es crearà un canal de YouTube anomenat Atzeneta Un Museu a Cel Obert.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.