NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Casa de Cultura Marqués González de Quirós de Gandia compleix 20 anys

Ho celebra amb un logotip i una pancarta commemorativa

Hui dimarts, la Casa de Cultura Marqués González de Quirós de Gandia compleix 20 anys; una efemèride que es celebra amb un logotip commemoratiu del jove dissenyador gandià, Tonet Durà i amb el desplegament d’una pancarta commemorativa a la façana de l’edifici. La Casa de Cultura es va inaugurar el 19 de maig de 2000 després d’una llarga negociació entre els Trénor, l’aristocràtica família propietària de l’immoble, l’entitat bancària que ostentava la gestió, en aquell moment Bancaixa i l’Ajuntament de Gandia. Després de signar l’acord entre les parts i de 12 mesos aproximadament de rehabilitació, l’edifici va passar a ser el Centre Cultural de referència per als ciutadans i de Gandia i de tota la comarca.

En directe a través de les xarxes socials, el dissenyador Tonet Durà va explicar la seua obra, una adaptació del primer logotip, que va fer son pare.

Ara la figura del paó es reinventa i la seua curvatura es transforma en un 2 pels seus vint anys de vida.

Una nova imatge que estarà present també a la tardor quan tinguen lloc les activitats commemoratives que s’han hagut d’aplaçar.

Durant aquests 20 anys, la Casa de Cultura ha acollit esdeveniments socials i culturals de tota índole, tant els que organitza el propi departament de Cultura com aquells que provenen de l’efervescent iniciativa associativa públic o privada de la ciutat. Els seus espais han donat cobertura a la Universitat d’Estiu, a exposicions temàtiques i artístiques de primer nivell, a simposis, congressos, conferències, debats, presentacions, festivals, projeccions cinematogràfiques i de manera prolífica, a cicles de concerts que han omplert el jardí de ritmes musicals diversos, sobretot a la primavera i estiu. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.