NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia posa a disposició de Salut Pública el sistema de detecció de la Covid-19 en aigües de clavegueram

Sistema d?avantguarda

L’Ajuntament de Gandia ha posat a disposició de Salut Pública la ferramenta GOAnalytics que detecta la covid-19 en aigües de clavegueram i residuals. D’aquesta manera quan s’obtinguen els resultats, tota la informació serà traslladada a l’autoritat sanitària amb l’objectiu de millorar la situació de la pandèmia.

Fou la passada setmana quan l’Ajuntament i l’empresa que gestiona les aigües de gandia Global Omnium van signar un protocol de col·laboració per realitzar mostrejos en diferents punts de la ciutat per conèixer així la presència i evolució del virus. Aquest sistema que ja s’ha posat en marxa s’emmarca en les mesures higiènic-sanitàries i en les nombroses accions de lluita contra la covid-19 que s’estan desenvolupament i també dins de la voluntat de la ciutat de ser una smart city que incorpora sistemes d’avantguarda.

Amb aquest sistema també es poden identificar zones amb població asimptomàtica i a més, en el moment en què hi haja desplaçaments pot identificar de manera primerenca els casos.

Ahir mateixa tenia lloc una reunió tècnica per abordar aquest sistema de detecció.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.