NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El segon estudi de mobilitat xifra en 42.000 les morts evitades pel confinament a la Comunitat Valenciana

Compliment del confinament

L’anàlisi de mobilitat de la xarxa de telefonia mòbil promogut per la Generalitat, elaborat entre el 16 de març i 27 d’abril, confirma que el 92% de la població va romandre en la seua àrea de residència en els dies no laborables, mentre que el 88% ho va fer els dies laborables. L’estudi descriu el comportament dels distints departaments de salut, entre els que destaca Dénia on el percentatge arriba al 95%. L’aplicació i compliment de les mesures de confinament ha evitat 400.000 casos de contagi i uns 42.000 decessos, enlloc dels 12.834 positius i 1279 persones mortes a data de la realització del treball.

L’eficàcia de les mesures de reducció de mobilitat és una de les principals conclusions de l’estudi de treball Data Science for Covid-19 que té com objectiu l’aplicació de tècniques d’intel·ligència artificial i anàlisi de dades per ajudar en la presa de decisions públiques en el context de la pandèmia.

L’informe també mostra com la mobilitat dels valencians es concentra en clústers geogràfics, que en ocasions són departaments de salut i en altres agrupa a varis d’ells, com ocorre al cas Gandia i Dénia. Per tant, és aquesta la divisió, per departaments, la que té més sentit no sols per qüestions de gestió sanitària, sinó de context socioeconòmic.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.