NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'alcalde d'Ontinyent convoca el Pacte per la Sanitat

Per abordar la cartera de serveis del nou hospital

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, convocarà el Pacte per la Sanitat per tal d’abordar la cartera de serveis del nou hospital, així com fer seguiment de l’evolució de les obres i altres qüestions relatives a la infraestructura sanitària.

Aquesta convocatòria es fa coincidint amb l’aniversari de l’inici de les obres, que estan sent dutes a terme per l’empresa Obrascon Huarte Lían, S.A.(OHL), amb un termini d’execució de 36 mesos. L’actuació compta amb un pressupost de 30´5 milions d’euros i està finançada per la Generalitat Valenciana.

Ja en 2007 es va impulsar la creació d’aquest pacte que integra partits polítics, sindicats, associacions veïnals i vinculades als serveis socials i sanitaris de la ciutat i s’apuntava l’interès d’aprofundir en el detall d’una cartera de serveis i treballar al voltant de qüestions com la possibilitat d’incloure tractaments oncològics, la hospitalització psiquiàtrica o aprofundir en la pionera unitat de dany cerebral.

El nou hospital d'Ontinyent tindrà quatre vegades més espai que l'actual i duplicarà equipaments en diverses àrees. Les urgències comptaran amb una UCI per a sis places, de les quals una serà d'aïllament, i una zona d'observació amb nou llits. També augmentarà la capacitat d'ingressos: enfront de les 56 llits que disposa l'actual hospital, el nou contempla 82, que podrien ampliar-se fins a 132 en el cas de necessitat, convertint les habitacions individuals en dobles. Compta amb altres nous serveis, com una Unitat de Danys Cerebrals "pionera" a les comarques centrals, que permetrà atendre pacients derivats del propi departament i de localitats com Alcoi o Gandia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.