NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat treballa en un catàleg de platges

Una APP per informar a la ciutadania de la seua ocupació i convoca la Mesa de Diàleg Social

La Generalitat treballa en un catàleg de platges i cales de la Comunitat Valenciana així com en una aplicació informàtica que permetrà orientar a la ciutadania sobre el seu grau d’ocupació a l’hora de prendre una decisió per evitar aglomeracions. L’objectiu és aconseguir platges segures, motiu pel qual serà necessari un exercici de coresponsabilitat que implique a les diferents institucions.

Puig ha recordat que el 70% de la franja costera del territori valencià està format per platges i cales, algunes d’elles desconegudes.

Per altra banda el president ha anunciat la convocatòria de la Mesa de Diàleg Social per a la setmana que ve per tal d’iniciar els treballs per a la reactivació de l’economia de la Comunitat Valenciana després de la reunió mantinguda amb el president de la Confederació Empresarial i els secretaris generals de CCOO i UGT.

El president ha explicat que a partir del dilluns i després de la reunió s’iniciarà un procés de treball intens en totes les àrees per aconseguir un acord social i polític que faça a la Comunitat Valenciana més forta i preparada per al futur.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.