NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat no demanarà passar a la fase 2

Anuncia la contractació de 1210 professionals per al seguiment de contactes

La Conselleria de Sanitat ha rectificat i no demanarà passar a la fase 2 del procés de desescalada així tota la Comunitat Valenciana seguirà en fase 1. La decisió es pren per l’augment de l’índex de reproducció bàsic que ha passat del 0,66 a 0,85.

Per altra banda s’ha anunciat la contractació de 1210 professionals per al seguiment de contactes de casos positius de coronavirus a través d’Atenció Primària. L’objectiu és aconseguir la major traçabilitat de tots els contagis que es produisquen al llarg del procés de desescalada. En concret s’incorporaran 600 professionals d’Infermeria, 334 auxiliars d’Administració, 186 zeladors i 91 tècniques en Cures Auxiliars d’Infermeria.

En la compareixença, que a partir d’ara serà per les vesprades per donar les dades del dia s’ha actualitzat la incidència de la covid-19 al nostre territori. S’han produït 215 noves altes de pacients diagnosticats, el que suposa ja el 70% del total de casos positius. Pel que fa als positius s’han detectat altres 16 a través de PCR.

Hi ha 333 persones ingressades en hospitals valencians, 26 menys des de l’última actualització i 51 estan en UCI, 8 menys.

S’han produït 6 nous decessos, dos d’ells residents. El número d’altes de professionals sanitaris és de 2061, 18 menys i el total de positius ascendeix a 628.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.