NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Vall ens Uneix proposa a la Diputació el recolzament al Clúster Tèxtil Sanitari

Que el superàvit municipal es destine a la lluita contra la pandèmia

La Vall ens Uneix ha presentat dues mocions al ple de la Diputació de València d’aquest mes de maig: una d’elles és que aquesta entitat demane al Govern d’Espanya que els superàvits municipals puguen destinar-se a la lluita contra la covid-19 i els seues efectes i no a amortitzar deutes bancaris, com obliga la legislació vigent; l’altra moció és que la corporació valenciana done suport de manera efectiva al nou Clúster Tèxtil Sanitari i Afins que impulsa Ateval i l’Ajuntament d’Ontinyent.

Altres mesures en aquest sentit seria que s’iniciara un diàleg per part de la Diputació amb els representants d’ATEVAL per participar i ajudar en el desenvolupament d’aquest clúster amb els instruments econòmics i financers pertinents i finalment es proposa que s’estudie la inclusió de clàusules als plecs de contractació que faciliten la participació d’empreses del sector tèxtil en futures licitacions.

Pel que fa al superàvit municipal, Joan Sanchis recorda que durant els últims anys, els ajuntaments han sigut l’administració que millor ha fet els deures i en major mesura ha contribuït a la reducció del dèficit de les administracions públiques. En aquest sentit es proposa aquest pronunciament de la Diputació de València en favor de l’autonomia local reconeguda per la Constitució Espanyola.

El diputat comarcalista Joan Sanchis recordava que diferents institucions com la Federació Espanyola de Municipis i Províncies ja s’han pronunciat en aquesta línia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.