NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'associació Gent del Mercat de Xàtiva llança una campanya i un pla de reactivació per a tota la desescalada

Reactivar el Mercat

La Gent del Mercat torna poc a poc, els associats d’alimentació com el Mercat Municipal no han tancat durant el confinament i ara amb la Fase 1 un 30% dels establiments amb llicència de bar, restaurant o cafeteria han reprès l’activitat. Fins la fase 3 han d’esperar els pubs, el que equival al 8 de juny si es continuen complint les previsions. La zona del Mercat és un lloc privilegiat i envejat i perquè torne a ser com abans amb tots els carrers plens, amb la gent comprant als comerços de solera o gaudint del famós “tardeo” la vesprada del dissabte tots els propietaris que conformen aquesta associació demanen prudència i fer cas de les recomanacions durant tota la desescalada.

L’Ajuntament de Xàtiva ha treballat en una revisió detallada de totes i cadascuna de les terrasses per tal d’afavorir la seua ampliació; al cas de la mateixa plaça del Mercat que és enorme, les possibilitats són majors, no tant al carrer Trobat més estret. On s’ha pogut, s’ha establert una reassignació d’espais per donar cabuda al major número possible de taules ja que han d’estar separades dos metres.

Actualment l’associació Gent del Mercat engloba no només locals d’oci i restauració; els comerços de tot tipus i també el Mercat Municipal formen part d’ella.

I precisament per reactivar tota la zona, Gent del mercat ha llançat aquest vídeo i ha presentat un pla a l’Ajuntament ja que ells també formen part del grup de treball Reactivem Xàtiva junt als portaveus municipals, altres associacions empresarials i representants de sindicats.

Una associació molt activa que està estudiant tot tipus d’accions perquè la plaça del Mercat i carrers adjacents que han estat buits durant dos mesos tornen a omplir-se de forma progressiva. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.