NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Millores i activitats al poliesportiu d'Ontinyent

Ontinyent dota al poliesportiu d?una nova zona de calistènica i reprèn les primeres escoles esportives després d?assolir 70.000 visites a les masterclass virtuals

L’Ajuntament d’Ontinyent ha creat una nova zona de calistènia al poliesportiu municipal, a la zona adjacent a la pista d’atletisme. La seua creació, que va ser un dels projectes finalistes al procés “Ontinyent Participa 2019” i altres millores que van a fer-se a la instal·lació són intervencions incloses al Pla d’Obres i Serveis per recolzar a les empreses locals de la construcció.

Per fer ús d’aquest parc caldrà comptar amb l’abonament que permet l’ús de la pista d’atletisme. Per altra banda, les escoles esportives municipals han començat a reprendre l’activitat, en concert són les de tennis, atletisme, triatló i ciclisme ja que són les que poden fer ús de les primeres instal·lacions obertes per al seu ús al poliesportiu. Una tornada que arriba després que tant aquestes com la resta d’escoles hagen estat actives de manera virtual a les últimes setmanes a les xarxes socials de l’Ajuntament, al marc d’un Pla Esportiu que ha ofert un total de 22 masterclass que han registrat més de 70.000 visualitzacions.

El Pla, que es va posar en marxa amb continguts sobre xicotets exercicis de manteniment muscular, respiratoris, de flexibilitat i activitats caseres adaptades per a tots els grups d’edat i després de ser difós pels mitjans de comunicació inclús autonòmics, va ser replicat per molts altres ajuntaments.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.