NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Crida ciutadania pel bon ús del servei d'arreplegada de fem

Es recorda les normés d'ús i els horaris

La regidoria de Medi Ambient de Xàtiva està recordant a la ciutadania dels serveis que ofereix l’Ajuntament de Xàtiva respecte a la gestió del fem i altres residus i materials, així com les pautes i les normes a seguir pel que fa a procediment i horaris.

Així recorda que a nivell municipal es disposa d’un servei de recollida de mobles i estris que funciona de dilluns a dissabte, i per a fer ús del qual és necessari telefonar al 96 325 58 75 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El servei ofereix una arreplegada de màxim 5 embalums.

D’altra banda, es recorda que també hi ha un horari estipulat a l’hora de llançar el fem, que va des de vuit a onze de la nit, per tal d’evitar la propagació d’olors durant el dia i facilitar l’arreplegada per part del servei de recollida. A més es recalca que està prohibit dipositar en la via pública o en els contenidors altres residus com ara la poda o materials perillosos per a la salut pública com és el cas de l’amiant.

L’Ajuntament de Xàtiva continua, a més, amb les tasques de desinfecció viària que es van iniciar el passat mes de març com a conseqüència de l’Estat d’Alarma provocat per la crisi sanitària de la Covid-19.

Des del primer moment es realitza una desinfecció diària amb aigualeig o cuba a les zones més sensibles de la ciutat com ara les residències per a majors i els entorns sanitaris, l’Hospital Lluís Alcanyís, les estacions de tren i autobús i les zones properes a supermercats, farmàcies, edificis dels cossos i forces de seguretat, ajuntament i al mobiliari urbà. A més a més, també es realitza una desinfecció periòdica a tots els carrers de Xàtiva, dividits en catorze sectors.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.