NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dues obres incloses al Pla Edificant

Han començat al CEIP Lluís Vives i s'ha licitat les obres del CEIP La Solana

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres del CEIP Lluis Vives i ha tret a concurs públic les obres del CEIP Rafael Juan Vidal-La Solana, dues actuacions incloses al pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana que es posa en marxa en la ciutat amb la col·laboració del consistori. El regidor d’Educació i la directora del Lluis Vives han visitat les obres que estan sent executades per l’empresa Visara amb un pressupost de 223.850 euros iva inclòs amb un termini estimat de 3 mesos; algunes d’elles permetran millorar les condicions tèrmiques de l’edifici.

Al cas del CEIP La Solana, les obres, que han eixit a concurs per un pressupost base de 111.676 euros iva inclòs, suposaran la protecció dels pilars de l’accés al centre, la substitució de les portes de fusteria exterior i la reforma de les pistes esportives. Les ofertes es podran presentar fins al 4 de juny i una volta adjudicades les obres duraran 3 mesos.

Al CEIP La Solana aquestes obres s’afegiran a les recentment realitzades per l’Ajuntament d’instal·lació d’un nou sistema de climatització intel·ligent que permet un estalvi energètic de més d’un 30%. El nou sistema és una de les accions finançades amb l’ajuda de 400.000 euros obtinguda dins del Pla de Manteniment d’Escoles de la Diputació de València, pla que també va a escometre de manera imminent la subsitutció de les finestres del centre.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.