NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou de cada deu persones a les que s'ha realitzar la PCR en la Comunitat Valenciana han donat negatiu per coronavirus

Proves negatives

Nou de cada deu persones a les que s’ha realitzat una prova PCR per determinar si estan contagiats per coronavirus en la Comunitat Valenciana han donat negatiu. Fins el dijous s’han sotmès a la prova 106.087 persones i els negatius ascendeixen a 95.825. Pel que respecta a les proves realitzades en Atenció Primària entre l’11 i 19 de maig, ascendeixen a un total de 4.120 PCR, de les quals han donat negatiu 3815, el que suposa el 93% del total.

L’11 de maig es canviava el protocol i les proves es realitzen des d’aquest moment en atenció primària. La dada de 4120 proves també revelen el ritme diari; una mitjana de 447 al dia, una xifra llunyana de la capacitat a la que pot arribar la Comunitat Valenciana, unes 5.700. En aquest sentit la contractació dels 1210 professionals anunciats permetran incrementar aquestes proves per rastrejar els casos actius que resulten vital aïllar als primers dies que es detecten símptomes per a trencar la cadena de contagis.

En la compareixença d’ahir per la vesprada s’actualitzaren les dades de l’evolució del coronavirus. Es produïren 173 noves altes; 38 nous positius i només 1 mort.

10.987 és el total de positius des de que començara la pandèmia; d’ells es troben actius 3249, el que suposa només el 21,4%.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.