NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent limita els accessos al Pou Clar

per reduir els riscos de la massificació de visitants

Haurem d’esperar per tornar a gaudir d’aquestes imatges plens de banyistes ja que aquesta mateixa setmana, l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa una sèrie de mesures al paratge natural municipal del Pou Clar per tal de reduir els riscos que comportaria una massificació de visitants a hores d’ara i en la fase en què estem. En concret, queda prohibit romandre en ell i només es pot accedir i transitar a peu o amb bicicleta a través del Camí Alba i l’escalada de Galindo. S’han tancat els accessos i l’estacionament de vehicles tant a l’entrada principal com des de l’aparcament de la CV-81 i els sues voltants i camins adjacents.

Com veiem les mesures ja han entrat en vigor. El Pou Clar és un vertader tresor natural, un paratge fluvial, el més important del municipi que alberga importants valors naturals i paisatgístics. El riu Clariano naix ací mateix i configura als seus primers metres un recorregut de pous excavats per l’aigua sobre la roca calcària que conformen un paisatge de formes arrodonides i de tranquil·les làmines d’aigua.

La fort vinculació d’aquest paratge amb els ontinyentins ha fet que cada pou tinga un nom, tenim el dels Esclaus, Pou Clar, Gelat, de la Reixa, Fosc i Pou dels Cavalls.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.