NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Càritas Gandia rep un donatiu de #mascarillasagogo de 1525 euros

Que es destinarà a les persones afectades econòmicament a la covid-19

#mascarillasagogó feia ahir entrega a Càritas Gandia d’un donatiu de 1525 euros, uns diners que provenen dels més de 450 voluntaris que han donat l’import de les samarretes corporatives d’aquesta iniciativa que va nàixer amb l’objectiu d’ajudar a la població a evitar la propagació de la Covid-19.

La iniciativa “mascarillas a gogó” va sorgir de l’empresa d’alimentació Vicky Foods de Gandia, grup multimarca Ducesol, BePlus i HnosJuan present en quatre continents. Naixia amb la finalitat de proveir de mascaretes higièniques a la seua plantilla en un moment en que escassejava aquest producte als mercats internacionals. Aquesta missió solidària conclou ara després de confeccionar més de 180.000 mascaretes.

Cap destacar que en tots els casos han sigut donacions i la matèria prima ha sigut confeccionada i facilitada per Vicky Food


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.