NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Per a la Fase 2 l'Ajuntament d'Ontinyent farà un nou repartiment massiu de mascaretes

Reprendrà el servei de bus i obrirà la piscina d?estiu

El proper 1 de juny l’Ajuntament d’Ontinyent procedirà a un nou repartiment massiu i gratuït de mascaretes “Tèxtil Ontinyent” entre la ciutadania, ampliat aquesta vegada amb mascaretes infantils. Aquesta és una de les mesures previstes de cara a la fase 2 del desconfinament que atén, a més, als nous requeriments del Govern d’Espanya en l’obligatorietat del seu ús, també entre els menors a partir de 6 anys.

Però abans, en concret demà dissabte 23 de maig, s’obrin ja diversos espais municipals com és el cas del cementeri amb el seu horari habitual.

També ho faran les pistes de frontennis, petaca i pàdel del poliesportiu.

Ja amb el previsible inici de la fase 2 el dia 1 de juny es reprendrà el servei de bus urbà, amb un 50% d’ocupació.

També en la fase 2 es tornarà a posar en marxa el mercat de Dilluns que es trasllada al recinte firal i obriran el Centre Ocupacional, Centre de Dia i Centre de Menors el Rogle.

Altre punt d’interès és la piscina d’estiu, que habitualment s’obria la primera setmana de juny i que ara ho farà a meitat de mes amb la novetat de l’establiment de dos torns d’ús amb accés limitat, per evitar massificacions.

 Pel que fa a la progressiva aplicació de les mesures anunciades al pla “Tornem Junts”, les ajudes municipals per als autònoms es podran sol·licitar des de l’1 de juny i fins el 15 de juliol i quan es confirme el canvi de fase començaran a oferir-se els xecs de consum.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.