NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Ontinyent contra el foc"

El servei de vigilància a les serres amb voluntaris tornarà en juny de manera adaptada a la pandèmia

“Ontinyent contra el Foc”, la campanya de voluntariat forestal posada en marxa per l’Ajuntament tornarà a posar-se en marxa al mes de juny, inicialment del 15 de juny al 15 de setembre, de manera adaptada a la pandèmia de la covid-19.

Com que gran part dels 40 voluntaris i voluntàries de l’any passat han mostrat la seua predisposició a reprendre la seua participació, enguany no es farà campanya de captació de nou voluntariat. Les persones participants, que ja han estat formades i coneixen el funcionament de la iniciativa, una tasca importantíssima per tal d’evitar incendis i situacions de risc a les serres, comptaran enguany amb equips de protecció com mascaretes i gel hidroalcohòlic, i en cap cas podran dur a terme la seua tasca en grups de més de 2 ó 3 persones. Els vehicles seran desinfectats abans i després de cada torn, i setmanalment seran objecte d’una desinfecció més intensa a càrrec d’una empresa especialitzada.

Les persones voluntàries tornaran a comptar amb les habituals facilitats i incentius que dóna el programa, com ara ajudes al quilometratge per als qui utilitzen vehicles motoritzats; dietes per als qui superen una quantitat d’hores de vigilància; cessió de telèfon mòbil, emissora de ràdio al vehicle, prismàtics i equipament; així com les samarretes amb el logotip de la campanya. Participar, a més, comporta una assegurança d’accidents que cobreix l’Ajuntament.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.