NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Pack tecnològic als centres de salut per poder realitzar videoconsultes

Bot a l?era tecnològica

L’administració sanitària valenciana donarà, per fi, el bot a l’era tecnològica i podrà realitzar videoconsultes. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig amb la posada en marxa d’un pla d’extensió de la telemedicina que inicialment suposarà la dotació d’un pack tecnològic per a la instal·lació de 2.000 punts de teleassistència en centres d’Atenció Primària. Una actuació que serà possible amb el desplegament de 2.000 webcams i 2.000 auriculars amb micròfon així com 400 pantalles, 728 portàtils, telèfons i telefonia per ordinador.

La intenció de la conselleria no és només que les videoconsultes es puguen fer en el primer eslavó de l’atenció sanitària, amb els metges de Família, sinó que també puguen haver consultes a distància entre els pacients i els especialistes dels hospitals com oftalmòlegs, ginecòlegs, rehabilitació, cardiologia etc. A més el president ha avançat que en juliol es celebrarà un fòrum que reunirà a professionals sanitaris, investigadors, societats científiques i “startups” valencianes.

Sanitat preveu repartir tot el material per a les videoconsultes en el mes de juny.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.