NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Bocairent posa més de 100 quilos de compost a disposició del veïnat

Amb adob procedent de matèria orgànica i restes dels treballs de silvicultura

Fer dels residus domèstics un producte perfectament aprofitable, el compost, que genera a més nova vida. La iniciativa naix de l’Ajuntament de Bocairent que mitjançant el departament de Medi Ambient està posant a disposició del veïnat més de 100 quilograms de compost arran de la commemoració del Dia Internacional del Reciclatge, el 17 de maig passat, amb la col·laboració del Consorci de Residus V5, COR.

L’adob procedeix de la combinació de la matèria orgànica de les famílies adherides al projecte de compostatge comunitari del barri m medieval i de la urbanització de la Canaleta-el Regadiu amb les restes procedents dels treballs de silvicultura de prevenció d’incendis forestals. D’aquesta forma els beneficis obtinguts són múltiples.

La conversió de la matèria orgànica en adob es realitza mitjançant un procés senzill que sols requereix de tasques de volteig i de control. A més la transformació no produeix olors ni molèsties en l’entorn gràcies a l’ús estructurant que evita l’augment descontrolat de la humitat.

Per tant el cercle s’arrodoneix ja que allò estret retorna al paisatge de Bocairent en forma de compost que aporta elements essencials per a recuperar la vigorositat del sòl.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.