NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els pavellons municipals de Xàtiva reobriran en la Fase 2

Amb cita prèvia i un aforament del 30%

L’Ajuntament de Xàtiva ha informat de que els pavellons municipals del Francisco Ballester i el pavelló de voleibol reobriran les instal·lacions amb el pas a la fase 2 del desconfinament, previsiblement el proper dilluns 1 de juny.

D’aquesta manera augmentarà el nombre d’instal·lacions esportives habilitades, després de que en la fase 1 es reprengueren les activitats al Poliesportiu de Les Pereres, permetent els entrenaments individuals en les pistes de tennis, pàdel i atletisme.

En totes les instal·lacions seguirà sent necessari demanar cita prèvia per al seu ús, a través del telèfon 96 228 30 00, i l’aforament està limitat al 30% de la seua capacitat per a la pràctica esportiva individual o les modalitats en parella sense contacte físic.

Altra de les novetats de la Fase 2 és la possibilitat dels entrenaments bàsics en lligues no professionals federades.

Durant el mes de juny s’habilitaran els pavellons per a la realització d’esports per a adults en les modalitats de manteniment físic, gimnàstica correctiva, balls de saló, pilates, defensa personal, aeròbic i zumba.

D’altra banda l’obertura de les piscines encara haurà d’esperar alguns dies ja que s’habilitaran a partir del proper 15 de juny. A hores d’ara s’està treballant en el condicionament d’aquestes instal·lacions i en les mesures de control d’aforament i de compliment de les normes de protecció sanitària. El gimnàs del poliesportiu Les Pereres encara no té prevista la seua obertura degut a les característiques del mateix.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.