NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent reclama que no s'aprofite la pandèmia per acabar amb el tren

Xàtiva-Ontinyent-Alcoi que ja ha reduït el seu servei un 50%

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha mostrat el suport del consistori ontinyentí a les reivindicacions de la plataforma “Indignats amb Renfe” davant la possibilitat que amb la nova normalitat es consolide l’actual retallada del 50% als serveis de mitjana i llarga distància, que deixaria la línia Xàtiva-Ontinyent-Alcoi amb tan sols dos trens al dia per sentit. L’alcalde s’ha reunit amb el portaveu de la Plataforma, Samuel Martínez, qui li ha transmès la necessitat que les poblacions per les quals transita la línia es mobilitzen davant allò que considera “potser una excusa per tancar la línia definitiva”.

La plataforma tampoc entén que la nova normalitat haja de comportar la reducció de línies ja castigades com aquesta.

Si es manté l’actual reducció serà inviable per a moltes persones poder agafar el tren per falta de combinacions per a tornar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.