NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Triar entre tots què fer amb 375.000 euros

Arranca Ontinyent Participa

~Major dotació pressupostària, un total de 375.000 euros, al voltant del 20% de les inversions que es realitzaran enguany; més protagonisme per a les propostes ciutadanes o la defensa en públic de les 10 propostes sotmeses a votació són algunes de les novetats del programa “Ontinyent Participa 2015” en aquesta segona edició que va avalada per l’èxit de la primera.
L’enllumenat del passeig de Benarrai ja està finalitzant-se; la recuperació del pati de l’EPA acabarà el 16 de març; la reforma dels vestidors del Poliesportiu el 27 d’abril i la reforma d’una vivenda social al barri de la Vila escomet la segona fase que conclou en maig. Aquesta segona edició arrancava ahir amb una campanya informativa d’exposició del projecte que inclourà la posada en marxa de la web ontinyentparticipa.com.
El Consell de la Ciutat serà qui en una votació final decidirà el 2 de març quins són els 10 projectes que seran objecte de votació, projectes que, com a novetat, no inclouran propostes dels partits polítics del Govern perquè podria entrebancar el procés en un any electoral.
On es podrà votar tant telemàticament com a diferents espais municipals. Enguany els 375.000 euros pressupostats podrien ampliar-se també, com va ocorre l’any passat per donar cabuda al màxim de projectes possibles.
Més de 30 localitats de tota Espanya s’han interessat pel projecte i fins i tot alguna ja l’ha utilitzat  com a model de referència.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.