NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Hassane Ahouchar participarà en la propera edició del circuit de carreres populars de la Vall d'Albaida

Visita a La Pobla del Duc

Tot el món coneix a l’atleta marroquí Hassane Ahouchar, reconegut a nivell nacional i internacional i ja no aquest any però sí per al que ve s’ha compromès a participar al circuit de carreres de la Vall d’Albaida el que serà de segur un gran al·licient per a tots els amants de l’atletisme popular.L’anunci ho feia en la visita realitzada aquesta setmana a la Pobla del Duc on fou rebut en l’Ajuntament per l’alcalde i president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, del que arreplegava aquesta invitació. 

Hassane conforma un dels milers d’estrangers que s’han jugat la vida per un futur millor. El 14 de gener de 2005 arribava a València en pastera i ja des del principi es va dedicar a córrer perquè és per al que havia nascut.  

El punt d’inflexió tenia lloc al guanyar 3 carreres en 17 hores, una el dissabte per la vesprada i dos al dia següent entre les 9 i les 11 del matí.

Fins 2008, Hassane es va dedicar en exclusiva al Circuit Diputació on guanyava absolutament totes les carreres el que va provocar el seu fitxatge per Cárnicas Serrano; d’ací militaria en el Club Apol.ana d’Alacant. En aquesta etapa va aconseguir el somni que qualsevol atleta anhela, participar en uns Jocs Olímpics seleccionat per Marroc per participar en Rio però corrent la Mitja Marató d’Albacete, Ahouchar es va lesionar i va haver de renunciar. Després passaria al GAES i continuaria sent un lluitador incansable. En l’actualitat corre com independent però duent la samarreta d’Alejandro Sanz. Aquestes són les seues metes.

Hassane ja ha fet història però aquesta continua i d’ella tots serem testimoni; l’any que ve el vorem a la Pobla del Duc i al circuit de carreres de la Vall.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.